Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Kwaliteit

Kwaliteit/NBEC
Stichting Kleinschalig Wonen Westwoud is lid van de NBEC voor Kwaliteit in Kleinschalige Zorg. De NBEC is een overkoepelend verband van zelfstandige zorgondernemers.
De visie van de NBEC is het waarborgen en continu verbeteren van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening, waarbij de cliënt met zijn wensen en behoeften centraal staat. Deze wensen en behoeften kunnen sterk uiteenlopen.
De aangesloten leden onderscheiden zich in de zorgmarkt door de professionele wijze waarop zij, dicht bij de cliënt, hun diensten aanbieden. Cliëntgerichtheid en het continu verbeteren van de zorg- en dienstverlening zijn de streefwaarden in het dagelijks opereren van de coöperatie, omdat cliënttevredenheid een noodzakelijke voorwaarde is voor het succes van de NBEC en haar leden.
Stichting Kleinschalig Wonen Westwoud is ook ISO gecertificeerd lid van de NBEC door het Koepelcertificaat van de NBEC. De bij de NBEC aangesloten zelfstandige zorgondernemers bieden zorg- en dienstverlening, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten. Zij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat zij uitgaan van uw belangen en dat uw keuzevrijheid bij hen voorop staat. 

Kwaliteitsplan 2019
Lees hier meer informatie over Warme Zorg.

Stichting Kleinschalig Wonen Westwoud en de AVG
Klik hier voor meer informatie.