Kleinschalig Wonen Westwoud
Kleinschalig Wonen Westwoud

Wonen

De 10 bewoners van de Pastorie beschikken over ruime privé-woonstudio’s, waarvan vele een prachtig uitzicht hebben op de landelijke weilanden. De woonstudio's kunnen geheel naar eigen smaak en behoeften worden ingericht met persoonlijk meubilair, foto’s, uw eigen bed, en (bed) linnengoed. Een privé woon-studio met een eigen voordeur en een eigen badkamer. Als bewoner kunt u ook heerlijk op het prachtige terras in het zonnetje zitten. Onze tuin biedt ruimte en geeft een gevoel van zelfstandigheid terwijl er toch altijd iemand in de buurt is van ons zorgteam. Wonen zoals thuis, compleet met volwaardige persoonsgerichte zorg en begeleiding. In de woning zorgen de bewoners samen met de medewerkers voor een (h)echt huishouden. We genieten van de dagelijkse rituelen, dragen samen zorg voor de maaltijd. En aan de keukentafel of in de serre wordt gezamenlijk koffie gedronken. We (be)leven samen. 24 uur per dag staan onze medewerkers voor onze bewoners klaar en geven zij u de persoonlijke aandacht die u nodig heeft.

En dat op een unieke weidse locatie met een prachtige wandeltuin. Kleinschalig en bijzonder. Wonen zoals thuis, compleet met volwaardige persoonsgerichte zorg en begeleiding. Alles draait om warme zorg.

Warme zorg
De intentie van Stichting Kleinschalig Wonen Westwoud is de bewoners zo lang mogelijk in de Pastorie te laten wonen, ook wanneer de geestelijke of lichamelijke conditie achteruit gaat. Om dit te kunnen realiseren is er voldoende deskundig personeel voor de nodige zorg en begeleiding. We werken samen met Geriant, plaatselijke huisartsen en medewerkers van de Omring. Uitsluitingscritera zijn agressie en langdurige verpleegzorg. 


Meer vragen?
Wanneer u meer vragen heeft over Kleinschalig Wonen Westwoud of meer informatie wilt kunt u een email sturen via het kopje 'Contact'.